Nacházíte se zde Úvod » O Adrexu » Média / Press » Tiskové zprávy » 1.srpna 2014 spouštíme kampaň v České republice

1.srpna 2014 spouštíme kampaň v České republice

Od pátku 1.8.2014 spouštíme menší kampaň zaměřenou na propagaci mezinárodního portálu Adrex.com v České republice a klíčových myšlenek, na kterých je celý projekt postaven. Hlavním motem kampaně je slogan „Extrémní sporty nejsou o sodovce“, který má upozornit na obrovský nepoměr mezi marketingovým přínosem extrémních sportů, který ve velkém využívají mezinárodní korporace, a mizivým množstvím prostředků, které tyto společnosti do našich sportů vrací.
1.srpna 2014 spouštíme kampaň v České republice

Dalším a dlouhodobějším cílem kampaně je pak představení extrémních sportů v poněkud jiném světle, než jak je prezentují marketingoví odborníci. Na Adrex.com přistupujeme k jednotlivým aktivitám s velkou pokorou a nezaměřujeme se jen na výsledek, výkon a dobře prodanou show. Pravá podstata extrémních sportů je totiž podle nás úplně jinde, v užívání života, v poznávání okolního prostředí a hlavně v poznávání sebe sama. Tyto myšlenky jsme podrobněji rozvedli v článku s názvem „Země, voda, vzduch...poznej svět ve 3D“. Stěžejní myšlenky a cíle portálu Adrex.com pak najdete v našem desateru :

Proč sledovat Adrex.com ?

1. Adrex.com = Extrémní sporty s pokorou
  2. Vracíme se zpátky ke kořenům extrémních sportů
  3. Adrex tvoříte i Vy! Každý může přispět svým výkonem
  4. Jsme nezávislí a objektivní – neplatí nás outdoorové firmy
  5. Bouráme jazykovou bariéru – fungujeme v 6ti jazycích
  6. Bojujeme proti zneužívání extrémních sportů velkými korporacemi
  7. Podporujeme zajímavé projekty a začínající sportovce
  8. Extrémní sporty srozumitelně prezentujeme laické veřejnosti
  9. Budujeme největší databázi outdoorových lokalit a firem na světě

Pokud se Vám náš přístup k extrémním a outdoorovým sportům líbí, můžete projekt Adrex.com aktivně podpořit a to řadou způsobů. Sdílejte tyto myšlenky se svými přáteli na sociálních sítích, umístěte na vlastní stránky níže zařazená loga a materiály nebo jen sledujte aktuální dění na www.adrex.com. Děkujeme za podporu!

Materiály ke stažení :

Adrex.com - monitor 990 x 690 px

Adrex.com - logo 1470 x 354 px

Adrex.com - leták 530 x 860 px

Adrex.com - ikona 500 x 500 px

Adrex.com - billboard (anglická verze) 1450 x 710 px

Adrex.com - billboard (česká verze) 1400 x 670 px

Bilboardy už vám visí a vypadají skvěle !!!!!!! Držím palce. V.
Ty prasata na modré plechovce jsou unikátní. Fakt jsem se pobavil. Nadruhou stranu bez např. RB by se spousta sportovců neudržela na špici (sponzoring) a to je bohužel velká škoda. (nečetl jsem články, tak mě nelinčujte, pokud je tato myšlenka již vyřčena :-P )