Nacházíte se zde Úvod » O Adrexu » Média / Press » Tiskové zprávy » Oficiální prohlášení k organizaci letošního závodu Adrex Ice Run

Oficiální prohlášení k organizaci letošního závodu Adrex Ice Run

Ahoj,

Omlouvám se všem za zmatečné informace ohledně letošního mistrovství ČR v ledovém lezení na rychlost. Bohužel se mi přes veškerou snahu nepodařilo najít společnou řeč s občanským sdružením Ledová stěna Vír, které jsem sice v roce 2012 spoluzakládal, ale ve kterém jsem naivní důvěrou v blízké přátele přišel o rozhodující většinu.

Na původně avizovaný termín Ice Runu byl občanským sdružením Ledová stěna Vír bez mého vědomí a za mými zády vyhlášen duplicitní závod, který parazituje na pětileté historii Ice Runu, a který si pro letošní rok přivlastnil statut Mistrovství České republiky v ledovém lezení na rychlost.

Organizovat dvě ledolezecké akce v jeden termín mi přijde nesmyslné, proto volím variantu ústupku a závod Adrex Ice Run přesouvám na termín 8.2.2014 do Hanibal horolezecké arény v Liberci. Od příštího ročníku se závodu vrátí i oficiální statut MČR, ať už bude organizován kdekoliv.

Za Adrex

David Matuška

Chlapci, chlapci ......
vyřešte si spory uvnitř a nezatěžujte veřejnost
Na řešení jsou vždy potřeba dvě strany. Veřejnost nezatěžujeme, proto se informace nikde jinde, než v tomto prohlášení neřeší. Je to jednodušší, než neustále odpovídat v diskusích na dotazy Jardo.
Vir fandi Liberci a bude rad, kdyz projekt bude uspesny a stridani MCR je skvely napad.
Víš Davide, to není jen Jarda a Pavel, ale je to i Tomáš a Tvůj bratr Slávek a naše ženský a je to i Rosťa s Tomem a byl to i Pepa a samozřejmě Ty a když jsme Tě na jaře ukecávali, aby jsi přišel na stěnu, tak nic a místo toho prohlášení o tom, že už s námi (osobní spory + nemožnost rozhodovat o všem sám) končíš. Najednou začne mrznout a Ty začínáš organizovat a nevím co dál a píšeš jedno prohlášení za druhým. Chlapci z Víru...to jsi byl i Ty. Kdo Ti prosím Tě co ukradl? Ty jsi nás platil, že bys měl post majitele, ředitele? Snad nečekáš, že na Tvá prohlášení, které z nás dělají zloděje nebudeme reagovat. A anonymní příspěvek? Vždyť si jich tucty s našim podpisem smazal..hlavně na FB profilu, který dál používáš a mluvíš jménem nás všech. Možná to tady smaž vše ať opravdu lidi neotravujeme. Dej nám už pokoj, mimo jiné nešpiň sebe - jsi členem o.s. stejně jako ostatní.
A uz me to neba, tak me tady rosekejte...me, kterej se Tebe Davide do posledni chvile zastaval a porad se s Tebou snazil komunikovat. Uz se nas vsech nebudu zastavat, protoze se to vraci nejvic zase mne a ostatni to uz vzdali. Nevidim ale duvod se vys..t na LSV a o duvodech vsech si spekulujte :-)
Ledová Královna nikdy ledovat nebude, to budou vždycky dělat tzv. "dělníci" , tedy placení lidé ... nenechme se zmást, že vykopat jámu, natáhnout hadici a spustit čerpadlo je umění několika vyvolených a nepostradatelných ... umí to opravdu každý !! Jen pár tupců to ještě nepochopilo, že nejsou středem vesmíru a že jejich "práce" je k hovnu .....