Nacházíte se zde Úvod » O Adrexu » Média / Press » Tiskové zprávy » Začíná nová éra projektu Adrex.com

Začíná nová éra projektu Adrex.com

Projekt Adrex.com, zaměřený na outdoorové, extrémní a adrenalinové sporty, letos oslavil dvanácté narozeniny. A co by to bylo za oslavu bez pořádného dárku. V našem případě se jedná o opravdu velmi hodnotný dar, v podobě silného zahraničního investora, díky kterému se celý projekt definitivně posouvá do první „outdoorové ligy“ v globálním měřítku. Aktuální informace ze zákulisí projektu Adrex.com přináší majoritní akcionář Adrex Group a.s. David Matuška.
Začíná nová éra projektu Adrex.com

„Je to opravdu velmi čerstvá záležitost a stále ještě nemůžeme zveřejnit úplné detaily spolupráce. Každopádně nás ještě letos čeká řada poměrně zásadních změn. Tou asi nejvýraznější je přesun velké části obchodních aktivit do zahraničí, konkrétně do Hongkongu, odkud bude budování mezinárodního internetového portálu výrazně jednodušší, než od nás z Prahy. Navíc Hongkong má jako jedna z mála zemí dobré vazby jak na USA, tak i na Rusko a Čínu, což jsou pro nás stěžejní trhy. Do konce letošního roku by pak měl být na světě i zbrusu nový web a unikátní mobilní aplikace s řadou velmi praktických funkcí“ uvedl David Matuška

"Změn a novinek bude samozřejmě mnohem víc, ale hlavní trumfy si zatím logicky necháváme v rukávu." doplnil Matuška. Čeká nás tedy opravdu velmi hektický závěr roku a ambiciózní vstup do pověstné 13té sezóny portálu Adrex.com. Držte nám palce!

Žádné příspěvky. Buďte první, kdo přidá komentář.