Який бонг варто обрати?

Який бонг варто обрати?

Vadym 1.6.2024 15:14

Я тільки нещодавно почав цікавитися різними штуками для куріння і вирішив, що хочу спробувати використовувати бонг. Чесно кажучи, я зовсім нічого не розумію в цій справі. Хтось може мені підказати, який бонг найкраще підійде для новачка? Хочу щось просте у використанні, але не надто дороге. Бажано, щоб його було легко чистити і він був досить міцним.

Який бонг варто обрати?

Grigory 1.6.2024 15:14

Сам пам'ятаю, як обирав свій перший бонг, це дійсно важливо. Можу порекомендувати звернути увагу на скляні бонги, вони зазвичай дають більш чистий і м'який смак диму. Шукайте моделі з простою конструкцією без зайвих деталей, щоб було легше чистити. Також добре, якщо бонг матиме знімний шліц, це спростить догляд за ним. Не бійтеся витратити трохи більше на якість, адже це впливає на задоволення від використання.

Який бонг варто обрати?

VadymT 1.6.2024 15:15

Тепер у мене є хоч якесь уявлення про те, що шукати. Я почав дивитися різні моделі і дійсно бачу, що скляні бонги дуже популярні. Мене трохи лякає їхня крихкість, але я розумію, що за якісний продукт варто заплатити більше. Як думаєш, чи варто брати бонг з перколяторами чи це занадто складно для початку? І чи є сенс брати відразу великий бонг чи краще почати з невеликого?

Insert Comment

Please, do not fill in if you are a human.

HTML is ProhibitedPermitted formatting: [b] a [/b] - bolt text [i] a [/i] - italics [u] a [/u] - underline

Marked data in bolt are mandatory

Back to summary of Topics

Up