Mostbet hesabı açmaqda çətinlik yaşayan varmı?

tesak43 18.9.2025 13:48

Salam dostlar. Son günlər Mostbet-də qeydiyyat açmaq istəyirdim, amma bəzi yerlərdə qarışıqlıq yaşadım. Telefon nömrəsini təsdiqləyəndə kod gəlmədi, ona görə də prosesi tamamlaya bilmədim. Bəlkə kimsə bu vəziyyəti yaşayıb və məsləhət verə bilər? Necə düzgün həll etmək olar?

ressa98 18.9.2025 14:45

Mən də bu tipli vəziyyət haqqında eşitmişdim. Görünür, çox adam qeydiyyat zamanı belə xırda problemlərlə rastlaşır, amma əsas məsələ odur ki, həll yolu var və tez tapmaq mümkündür.

aser123 18.9.2025 15:54

Mən də ilk dəfə qeydiyyatdan keçəndə bir az qarışıqlıq oldu. Əslində bunu düzgün yönləndirməklə həll etmək çox asandır mostbet rəsmi qeydiyyat saytı vasitəsilə bütün mərhələləri addım-addım görə bilərsiniz. Mənim problemim kodun gecikməsi idi, amma yenidən cəhd etdikdən sonra hər şey normal işlədi. Əsas odur ki, düzgün məlumat daxil edəsiniz və SMS təsdiqi üçün bir az gözləyəsiniz. Əgər kod gəlmirsə, alternativ olaraq elektron poçt təsdiqini seçmək olar. Mən belə etdikdən sonra heç bir problem qalmadı. Həmçinin qeydiyyat sonrası identifikasiya mərhələsi də çox sadədir, sənədlər bir neçə dəqiqəyə təsdiqlənir. Yəni narahat olmağa ehtiyac yoxdur, bir az səbir və doğru yanaşma kifayətdir.

Insert Comment

Please, do not fill in if you are a human.

HTML is ProhibitedPermitted formatting: [b] a [/b] - bolt text [i] a [/i] - italics [u] a [/u] - underline

Marked data in bolt are mandatory

Back to summary of Topics

Up