Preporuka za odvjetnika za imovinske sporove?

vova 11.12.2025 21:12

Pozdrav svima! Ima li ovdje netko iskustva s imovinskim sporovima? Moji roditelji su ostavili nekretninu, ali nasljednici se nikako ne mogu dogovoriti. Situacija je postala toliko napeta da sam počeo razmišljati o pravnoj pomoći jer razgovori više ne pomažu. Nikad nisam trebao odvjetnika, pa ne znam ni odakle početi tražiti, a ne bih htio završiti kod nekoga tko samo obećava, a na kraju ništa ne napravi. Ako imate neku stranicu ili mjesto gdje mogu pronaći provjerene odvjetnike koji rade baš ovakav tip slučajeva, svaka preporuka bi dobro došla. Već mi je dosta rasprava i natezanja.

masha 11.12.2025 21:24

Bok! Da, ovo što opisuješ mi zvuči jako poznato, prošao sam gotovo istu priču s bratom kad smo dijelili zemlju. Nakon tjedana svađe, shvatio sam da je najbolje uključiti odvjetnika i tako sam sasvim slučajno naišao na ovu stranicu https://odvjetnici-hr.com Tamo možeš pretraživati odvjetnike prema specijalizaciji, a meni se svidjelo što mogu vidjeti tko se bavi baš imovinskim sporovima. Imaš detaljne profile, tako da možeš lakše procijeniti tko bi ti odgovarao. Iskreno, spasilo mi je živce jer je sve na jednom mjestu i puno je profesionalnije nego traženje preporuka po društvenim mrežama. Preporučujem ti da pogledaš.

vova 11.12.2025 21:28

Super, hvala ti puno na savjetu, baš mi treba ovakva konkretna preporuka!

Añadir una publicación

Si es una persona, no lo rellene

Agregue y redondee (7.6 + 0.6) *

No está permitido introducir HTML.
Formato autorizado:
_x005F [b] a [/b] - texto en negrita
_x005F [i] a [/i] - cursiva
_x005F [u] a [/u] - subrallado
_x005F [url] y [/url] o [url=vložený odkaz]descripción del enlace[/url] - enlace de hipertexto
_x005F [quote] a [/quote] - cita (la mayoría de la publicación precediente)
_x005F [code] a [/code] - letra no proporcional

Los campos marcados con un asterisco y en negrita son obligatorios.

Volver a la lista de temas