Kajaky, rafting

Jakub Němec - pádlování na Novém Zélendu

Jakub Němec poslal krátkou zprávu z pádlování na Novém Zélandu, kde tráví letošní zimu. Pro autentičnost ji zařazujeme v původním znění, tedy bez háčků a čárek :-) Ciao do Cech, mam se paradne.
4. 1. 2009 Fotek: 9

Zrovna ted bydlim u jedny kamosky u mestecka Napier, kde je hodne farem a da se tu makat. Delam na vinarsky plantazi tezkyho negra. :) Na novy rok jsme byli v Taupu, kde jsme si spolecne s dalsima cca dvaceti lidma (skoro vsechny zelandani, ktery znam) pronajali baracek a meli sme super mejdan.

Na prvniho jsme se jen tak flakali u jezera a kolem naseho domecku. No parada. Taky sem uz zkusil vodni lyzovani, samozrejme na jednolyzi a velka sranda. Taky me neminul vodni skutr. proste zelandani vi, jak si uzivat volna. :)

Kazej den ted jezdim na kole makat, abych vydelal penize na westcoast, kde uz na nas cekaji hodne zajimavy reky. :) No uz aby to bylo. Zrejme pojedu s mistnim borcem Brendanem Baylym a dole potkame Jakuba Sedivyho Kajmana se kterym stravim dalsich par tydnu praci a padlovanim.

No nic, zkuste si uzit fotky z meho posledniho vodopadu v roce 2008 huka falls a jsou tam i dalsi pekny.. No je to na vas. :)

Mejte se a hezkej novej rok vam vsem!

Jakub

4. 1. 2009

Zpět na přehled

Nahoru