Potřebuji uklidit byt v Praze!

Potřebuji uklidit byt v Praze!

Jirka 14.9.2023 14:01

Včera jsem měl narozeniny. Dalo by se říct, že to bylo malé výročí - bylo mi 25 let. Pronajal jsem si velký dům v Praze, abych své narozeniny oslavil ve velkém stylu. A tak to také bylo. Všechno šlo lépe, než jsem si přál. Teď jsem stál před otázkou úklidu. Po oslavě je v domě nepořádek. Sama to udělat nemůžu, protože pozítří musím dům vrátit nájemci. Existuje v Praze úklidová služba?

Potřebuji uklidit byt v Praze!

Мartin 14.9.2023 17:14

Bydlela jsem na Praze 5 a vím jistě, že tam jsou služby, které uklízejí pokoje. Můj známý pracoval v takové službě, uklízeli byty nebo prostory, aby je připravili na prodej, vynášeli všechno a nábytek, dokonce měli dívky, které po hlučných prázdninách všechno myly a uklízely. Adresu Michala Houshky zjistíte, kancelář se nachází na Praze 1 v ulici, která vede na hlavní nádraží. Služba se nazývá murave

Potřebuji uklidit byt v Praze!

Agneska 14.9.2023 17:34

Autor by měl a musí odpočívat. Jsem jen rád, že se takové večírky konají. A co se týče úklidu, v Praze je mnoho firem, které poskytují úklidové služby. Můžete si je najít na internetu nebo se podívat na místní inzeráty na ulicích. Obvykle nabízejí různé možnosti úklidu, včetně jednorázového generálního úklidu po večírcích. Najděte si tu správnou firmu a domluvte se na podrobnostech a ceně.

Potřebuji uklidit byt v Praze!

StefanieBaylor 14.9.2023 17:50

Jako fanatik do čistoty mám ráda čistý a uklizený dům. Já například nemám ráda takovéto večírky. Ale v den svých šestnáctých narozenin uspořádala moje dcera oslavu bez našeho svolení. Po této oslavě jsem samozřejmě zažila šok, který se nedá popsat slovy. Mladí lidé polili všechny koberce v bytě džusem a já musela zavolat odborníky na úklid bytů upřímně řečeno úklid jsem velmi ráda. Doporučuji Vám kontaktovat tuto firmu a domluvit se na všech detailech, myslím, že budete spokojeni.

Potřebuji uklidit byt v Praze!

Jonni37 14.9.2023 17:56

Stačí najít spolehlivou a důvěryhodnou úklidovou firmu v Praze, na kterou se můžete obrátit, aby vám uklidila pokoj nebo jiné místnosti po hlučné dovolené. Myslím, že nebude velký problém takovou firmu najít a objednat si generální úklid.

Potřebuji uklidit byt v Praze!

Mayk Dooglas 14.9.2023 18:47

Dlouho jsem žil v Praze. Praha je úžasné město, má úžasné domy, památky a samozřejmě lidi. Lidé jsou tu úžasní, například všichni pořádají večírky a nikdo vám nic neřekne . Já osobně vždycky pořádám všechny večírky ve velkém stylu. A moji báječní přátelé mi na večírcích vždycky něco doma zkazí . Po večírcích vždycky oslovím úklidovou firmu, aby mi uklidila byt. Kluci z této firmy přijedou jako tým a uklidí rychle, čistě a kvalitně za jeden den. Mimochodem, jsou to ti samí specialisté, o kterých mluvila Stefaniebaylor. Měli byste se obrátit na ně.

Insert Comment

HTML is ProhibitedPermitted formatting: [b] a [/b] - bolt text [i] a [/i] - italics [u] a [/u] - underline

Marked data in bolt are mandatory


Back to summary of Topics

Up